Brabant Intermodal

In de toenemende vraag naar mobiliteit maakt OCT steeds de afweging wat de meest efficiënte vorm van vervoer is. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het samenwerkingsverband Brabant Intermodal, dat OCT is aangegaan met terminals van Waalwijk, Tilburg, Eindhoven en Veghel.

brabantintermodalDeze vier partijen hebben een gezamenlijke dochteronderneming opgezet die er voor moet zorgen dat er optimalisatie vindt in de vervoersstromen van en naar de afzonderlijke terminals. OCT zal in dit verband gebruikt gaan worden als HUB-terminal waardoor bundeling van stromen naar de verschillende terminals in de zeehavens mogelijk wordt. Hierdoor kan een groot deel van het gezamenlijke volume efficiënter worden vervoerd en kan de milieuprestatie van alle deelnemers nog verder worden verbeterd ten opzicht van het wegvervoer.


Brabant Intermodal B.V. is een gezamenlijke dochteronderneming van:

  • Oosterhout Container Terminal B.V. ( OCT )
  • Barge Terminal Tilburg B.V. ( BTT )
  • Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. ( ROC )
  • Inland Terminal Veghel B.V. ( ITV )

Brabant Intermodal zal zich bezig gaan houden met optimalisering van de containerstromen en bevordering van de kwaliteit van dienstverlening.

Brabant Intermodal

In de toenemende vraag naar mobiliteit maakt OCT steeds de afweging wat de meest efficiënte vorm van vervoer is. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het samenwerkingsverband Brabant Inter Modal, dat OCT is aangegaan met terminals van Waalwijk, Tilburg, Eindhoven en Veghel.

Lees meer...

Dienstverlening

In samenwerking met diverse vaste partners ontwikkelen we onze ­transport- en aanverwante diensten continu en vinden we maatoplossingen voor opdrachtgevers.

  
 

Lees meer...

AEO certificaat

OCT heeft in 2009 het AEO certificaat (Authorized Economic Operator) van de douane behaald. Het AEO Certificaat is een certificaat dat door de douane wordt afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn. 
 

Lees meer...